Parels van Holten TV

maandag 3 maart 2008

Holten F3 - Lemelerveld F3 0-4

De eerste maart 2008. Een storm giert over het Meermanskamp. Op het programma staat de match tegen Lemelerveld F3. Gaat er vandaag dan eindelijk gewonnen worden?

Hans zet de mannen op de juiste plek en spreekt het tactisch concept door. Bram als keep, Lucas en Teun als verdediging Thijs en Niels op het middenveld en Jochem en Daan als de snelle spitsen. De eerste helft loopt voorspoedig. Dit ondanks de man meer van de tegenstanders in de vorm van Aeolus. De goddelijke kanaries houden het doel schoon. Het tactische concept werkt. De mannen geven geen krimp, ook niet als de regen met bakken uit de hemel komt.

In de tweede helft, die gezien de weersomstandigheden, direct volgt op de eerste, blijkt wind en regen toch meer invloed te hebben gehad dan we hadden verwacht. De wind mee blijkt geen voorwaarde voor succes. De mannen hebben het gehad, zijn moe, koud. Het tactisch concept wordt verlaten met alle gevolgen van dien. Lemmelerveld overziet de situatie en grijpt de kans. Eindstand 0-4.

Complimenten ook voor de supporters. De fanatieke F3 aanhang liet ook nu weer van zich horen. Daar kan geen SIRE spotje tegenop.

Geen opmerkingen: