Parels van Holten TV

zaterdag 24 november 2007

Holten F3 - Rohda Raalte F7 2 - 4

Voor onze parels stond vandaag wederom een pittige voetbalwedstrijd op het programma; een duel dat wel eens beslissend kan zijn voor de 3e plek.
Na wat misverstanden, waarbij zelfs het gerucht ging dat Raalte zich had gemeld bij Blauw Wit, kon 15 minuten te laat toch worden begonnen aan deze zware klus.
Het was een wedstrijd waarbij beide ploegen zeer goed tegen elkaar opgewassen bleken te zijn. Na lange tijd 0-0 op het scorebord was het Holten die als eerste na een waanzinnige uitbraak de 1:0 aantekende. Raalte maakte echter al snel de gelijkmaker. Holten kwam steeds meer onder druk te staan van Raalte en net voor rust werd het zelfs 2:1 voor Raalte.
Meteen na rust, waarbij doelman Bram vervangen werd door Bas, voerde Raalte de druk nog verder op. Met goed positiespel van Raalte werd het al snel 3:1.
Dankzij vechtlust en inzet ontstonden er volop kansen voor Holten; uiteindelijk kon Gijs de 3:2 aantekenen. Alles leek erop dat onze mannen nu door konden drukken en de wedstrijd naar zich toe konden trekken, maar dankzij gevaarlijk counterspel van Raalte werd het uiteindelijk 4:2. Hoewel Holten daarna nog voldoende kansen kreeg, kon de score helaas niet meer ingehaald worden en moeten we vrezen dat de 3e plek op de ranglijst niet meer haalbaar is. Na een zware serie tegen de nummer 1,2,3 en 4 kan volgende week het doelsaldo verder opgehoogd gaan worden tegen den Ham. Dan zal ook duidelijk worden wie de topscorer wordt van F3 bij de winterstop.