Parels van Holten TV

zaterdag 22 september 2007

Rohda Raalte F12 - Holten F3 2-8

In deze op papier lastige uitwedstrijd tegen Rohda Raalte F12 ging F3 furieus van start, hetgeen binnen de minuut uitmondde in een knappe goal van Jochem. Geholpen door een eigen doelpunt van Rohda Raalte stond zelfs al snel de 2-0 op het scorebord. In de beste wedstrijdhelft tot nu toe, waarin met technisch verzorgd voetbal de ene vloeiende combinatie de andere opvolgde, wist Holten dankzij een doelpunt van Gijs en zelfs 2 goals van Lucas nog voor de rust uit te lopen naar 5-0. Opvallend was daarbij de rol van Bas, die zich de laatste weken steeds meer als de ideale verbindingsspeler tussen middenveld en aanval opwerpt.

Na de rust trad er even een verslapping op waardoor Rohde Raalte terug wist te komen tot 5-2. Dankzij uitstekend keeperswerk van Bram, die zijn bloedvorm van de laatste weken ook deze wedstrijd wist door te trekken, bleef de schade echter beperkt tot deze 2 tegendoelpunten. Holten herpakte zich vervolgens goed en vond het ritme van de uitstekende eerste helft weer terug, en dankzij knap uitgespeelde goals van Rick, Gijs en Daan wist Holten een afgetekende 8-2 einduitslag op het scorebord te zetten. Een prima wedstrijd met een dikverdiende 8-2 als resultaat, waardoor Holten de aansluiting houdt met de bovenste plaatsen.